emmamelin

Emma är en trendmedveten tjej som fullkomligt älskar mode och shopping. Hon studerar just nu till inköpare för att förverkliga sina drömmar om att bli inköpare inom modebranschen. I bloggen skriver hon om allt från inspiration och mode till vad livet i Stockholm har att erbjuda. Välkommen!

Ralf kopplar disco

Alex är en mångsysslareav genuint slag. Hon fotograferar, stylar, assisterar, spelar skivor - you name it. Henns blogg är en inspirationskälla där ett coolt liv porträtteras med hjälp av fina bilder.

seoulsisters

Jenny och Linda är de två systrarna som står bakom Seoulsisters. Jenny bor i Seoul och arbetar som moderedaktör på ELLE Magazine och Linda bor i Stockholm och jobbar som eventbokare och DJ. I bloggen får ni följa med och inspireras av två världar, allt från trendiga outfits till moderapporter från de olika världsdelarna!

therese

Therese jobbar som hårstylist och makeup-artist. I hennes blogg får du följa med backstage på olika plåtningar och visningar. Hon är en beautyjunkie och älskar att testa nya produkter. I bloggen ger hon dig alltifrån enkla vardagstips till hur du kan fixa den senaste röda mattan-looken. Målet är att göra världen lite vackrare!

Sara Che

Sara är modejournalisten som nyligen flyttat hem till Stockholm efter 2 år i Los Angeles. Hon har redan hunnit bo i tre olika världsdelar, älskar att resa och upptäcka nya miljöer. I sin modefyllda blogg bjuder hon på trendnyheter, shoppingtips och stilsäkra outfits.

Niko Järvikari

Niko Järvikariär en av Projectionsmanliga stilbloggare. Han delar med sig av de senaste inom modevärlden för hungriga modefantaster och det som inspirerar honom i vardag och yrkesliv. Han har en stark passion för styling, mode, kläder, människor och har ett löjligt "ha-begär" för glossiga magasin.

viktoriam

Viktoria brinner for Second Hand-mode och är med och driver Röda Korset på Hornsgatan 56. Hennes stil är något att räkna med och hon inspirerar ständigt med sina moderna sammansättningar av de snyggaste vintage-fynden. Dessutom så arbetar hon som modell och dyker ofta upp i modeuppslag här på Projection.

michelledasilva

Stylisten, stilikonen och Projections Chefredaktör Michelle da Silva fastnar gärna på streetstylefotografernas lins. I hennes fartfyllda blogg så får vi följa med i en kreativ och modefylld vardag bland plåtningar, kollektionsspanande och vassa outfits. Missa inte heller Michelles modejobb här på Projection!

Emma Hahmann

Emma är streetstylefotografen, journalisten och fashionistan som besöker modevisningar runt om i världen. Alltid i höga klackar. Los Angeles är hennes andra hem och när hon inte bloggar om sin tid där så sysselsätter hon sig med att utöva yoga och dricka vegan-smoothies.

Klara Åberg

Modemedvetna Klara bor i New York sedan två år tillbaka där hon pluggar och praktiserar på Céline. Här får ni en stor dos av inspiration, updates inom mode världen samt bilder och tips på allt New York har att erbjuda.

Frida

Frida är utbildad civilekonom som älskar mode. I bloggen delar hon med sig av mode på sitt eget vis genom outfitbilder, grymma shoppingtips, trendspaningar, inredning och skönhet. Hon har en stor förkärlek till designerväskor och fina skor vilket gör att hon ständigt är på jakt efter de perfekta guldkornen.

sophiefrick

Sophie Frick är 22 år och studerar Fashion Management. För henne är det viktigt att klä upp sig till vardags och hon lämnar inget åt slumpen. Hon är inte rädd för att sticka ut och bär sådant som ger henne energi. Hon ser mode som ett sätt att leva och gillar inte att begränsa sig.

djamila

Djamila älskar konst, är ett stort fan av design och har en särskild kärlek till musik. Från Kayne West, 2chainz och Kendrick Lamar till Jimi Hendrix, Lou Reed och Bob Marley. Hon har en igelkott vid namn Franklin, aka. 2chainz, som husdjur, älskar att klä sig, måla och festa hårt. Hon är modellen som är signad med NEXT-NY och LA.

dilarakuscu

Dilara Kuscu har precis flyttat hem till Stockholm efter 2 år i Holland. Följ med henne på härliga moderesor, kindpussar och hennes galna intresse för CrossFit. Hon låter er hoppa in i handbagaget och följa med i ett liv som cirkulerar kring mode och träning, något hon kallar "det hemliga recept för det perfekta Dilara-livet".

donross

Marcello Donross bloggar om både herr- och dammode och bjuder i sin blogg på mänger av inspirerande bilder och tips på snygga kläder som finns ute i butikerna och på nätet. Han är en trendmetveten kille med en skön stil att räkna med!

modemedmarielle

Marielle är vår modefantast från Sundsvall. Hon skapar ständigt kreativa och vassa looks med humor som ett hemligt vapen. Om det är någon som kan mode så är det Marielle. Följ med i hennes färgstarka värld där modetipsen är många!

justlikeus

Fanny och Vanessa är dom fartfyllda tjejerna bakom bloggen Justlikeus Fanny bor i L.A och pluggar Fashion merchandising och Vanessa i Stockholm där hon modellar och jobbar i klädbranschen. Här får ni följa med på äventyr och galenskaper i två utav världens storstäder. Förbered er på lyx i alla dess former, shoppingsug och mängder med tips inom skönhet & mode.

bettymello

Betty Mello, stylisten och kameleonten vars hela lägenhet är inredd som ett "dressing room". Med en samling på över 300 par skor, en stark kärlek till Paris och en stil som förändras dagligen bjuder hon in er till sin värld i bloggen "I am Fashion"